30.07.2012

Transilvania Production: o nouă identitate marca PR & MORE

Agenția PR & MORE pornește la drum alături de un nou client, Transilvania Production, un important producător de mobilă din lemn masiv prezent pe piața românească de aproape 20 de ani. Dezvoltarea pe care a cunoscut-o în ultimii ani și faptul că piața externă a primit cu mult entuziasm piesele de mobilă realizate în inima Munțiilor Apuseni a determinat compania să își întărescă identitate.  

 

Agenția PR & MORE a propus implementarea unui proces de revitalizare a brandului, astfel încât acesta să respecte și să se plieze perfect pe noile standarde ale companiei. Noua identitate a companiei este realizată pe trei direcții: autenticitate, armonie și tradiție. „Transilvania Production- authentic wood furniture” este sintagma definitorie a noii identității. Toate componentele logoului, de la simbol până la culorile utilizate, sugerează cât mai fidel un cadru din natură, în speță pădurea de conifere, materialul din care sunt confecționate piesele de mobilier.

 

De asemenea, PR & MORE plasează compania și în lumea virtuală, propunând o variantă mai prietenoasă, mai interactivă a site-ului www.transilvaniaproduction.ro care, actualizat în permanență, găzduiește cele mai noi informații și produse pe care compania le pune la dispoziție.

 

Pe lângă implementarea noii identități, PR & MORE oferă companiei și servicii de PR, organizare de evenimente și BTL.

 

Logo Transilvania Production


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube