2.11.2010

ROMBAT sărbătorește 30 de ani de energie cu PR & MORE

Producătorul de acumulatori auto nr. 1 în România, compania ROMBAT, a sărbătorit 30 de ani de existenţă printr-o campanie gestionată integral de PR & MORE.


Acum trei decenii, la Bistriţa lua fiinţă o secţie de producere a acumulatorilor, în cadrul unei întreprinderi de stat. După 1990, a urmat un deceniu de retehnologizări masive, urmate de creşterea exponenţială a calităţii produselor şi câştigarea unor noi pieţe. Astăzi, ROMBAT este un brand consacrat nu doar în România, ci a devenit o garanţie a calităţii şi încrederii pe pieţe pretenţioase, cu concurenţă puternică, din Europa de Vest.


PR & MORE a avut în grijă întreg evenimentul aniversar al ROMBAT, atât prin medierea relaţiilor cu presa, cât şi prin organizarea de la A la Z a Zilei Porţilor Deschise. Pentru prima dată, parteneri ai companiei, oficialităţi locale şi jurnalişti din toată ţara au fost invitaţi să treacă pragul unei capacităţi de producţie pentru a vedea investiţiile şi performanţa din inima ROMBAT. PR & MORE oferă ROMBAT servicii permanente în domeniul strategiei de comunicare, incluzând relaţiile cu presa, dar şi prin editarea publicaţiei interne „CONTACT”.

Rombat - 30 de ani


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube