15.05.2013

PR & More te invită la concertul Patricia Kaas

pk

Una dintre cele mai mari voci ale Franței, Patricia Kaas, va fi prezentă la Cluj în 24 iunie pentru un concert de excepție organizat de TIFF Events. Artista aduce un tribut celebrei Edith Piaf, cântând melodiile acestei într-o manieră proprie, într-un spectacol care aduce pe lângă muzică de calitate și proiecții video, momente de actorie și poezie.
PR & More gestionează campania de comunicare a TIFF Events pentru acest concert unic, promovând concertul la nivel local (în Cluj-Napoca) și regional, pentru a ajunge la un public mult mai larg. Campania este una foarte complexă, atât prin componență cât și prin durată. Ea include servicii de PR și de advertising: media relations (pentru menținerea atenției presei pe această perioadă și organizarea unei conferințe de presă cu Patricia Kaas), outdoor, comunicare online și social media, organizare de happening-uri. În același timp, campania este include perioada februarie – iunie 2013.
Patricia Kaas va cânta la Sala Sporturilor din Cluj în data de 24 iunie 2013, ora 20, în cadrul turneului mondial „Kaas chante Piaf” („Kaas cântă Piaf”), un tribut adus de artista franceză predecesoarei sale care a inspirat-o în carieră.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube