5.08.2013

PR & MORE, pe șantierul Habitat alături de jurnaliștii clujeni

habitat

Întreaga echipă a PR & MORE a trăit experiența de voluntar la Habitat for Humanity Cluj, o organizație non-profit care construiește case simple, decente și accesibile ca preț pentru familiile cu venituri mici. Înainte de a ajunge la Habitat, aceste familii trăiesc în condiții foarte grele, care pun în pericol sănătatea copiilor și îi împovărează financiar.

 

PR & MORE a decis să susțină evenimentul „Jurnaliștii construiesc”, în care reprezentanții presei clujene au fost invitați să schimbe pentru o zi calculatoarele cu circularele, să învețe să prepare mortar și să pună cărămidă peste cărămidă în folosul unor familii care au mare nevoie de ajutorul  celor din jur.

 

„PR & MORE și Habitat for Humanity colaborează de ani întregi, agenția oferindu-și sprijinul în organizarea de evenimente și materiale de prezentare. Cu toate acestea, satisfacția e mult mai mare când știm că am putut munci efectiv la viitoarea locuință a unei familii, care va avea parte de un nou start în viață”, spune Adrian Gog, managing partner PR & MORE.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube