15.04.2013

A doua primăvară pe terenul de golf pentru PR & More

logo AGC

În geanta unui jucător de golf există 14 crose – toate diferite, fiecare dedicată unui anumit tip de lovitură. În tolba celui care promovează un turneu de golf, e nevoie de cel puțin la fel de multe instrumente de comunicare. PR & More se întoarce pe terenul de golf și aduce un „arsenal” de asemenea instrumente pentru Alba Golf Challenge PRO-AM.

Competiția se află la a noua ediție și la a doua în formula PRO-AM, prin care a devenit în 2012 singura competiție oficială din România în care jucătorii amatori de golf concurează alături de profesioniști. Această evoluție a fost posibilă datorită parteneriatului încheiat de organizatori, Consiliul Județean Alba, cu Roșia Montană Gold Corporation (RMGC), o companie care susține sportul românesc prin programul „Aur pentru România” și promovează dezvoltarea durabilă a județului Alba, prin investiții în economia locală.

După ce, în 2012, PR & More a propus o abordare grafică modernă și a refăcut identitatea vizuală a competiției, anul 2013 ne-a adus înapoi pe „green”. Agenția gestionează designul tuturor materialelor de promovare, oferă servicii de event planning și media relations.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube