6.09.2011

Ziua Minerului sărbătorită de mii de oameni la Roșia Montană

Comunitatea din Roșia Montană a sărbătorit duminică, 28 august, alături de alte 13 comunități miniere din județele Alba și Hunedoara, Ziua Minerului, cel mai mare eveniment anual. Peste cinci mii de oameni au participat la evenimentul de pe stadionul „Minerul” din Roșia Montană, iar PR & MORE a contribuit la organizare, ca și în anii trecuți.


Sărbătoarea a inclus cea de-a treia ediție a Festivalului Comunităților Miniere și al Tradițiilor Minerești, unde fiecare comunitate participantă a evoluat pe scenă, arătându-le spectatorilor unelte, meșteșuguri și tradiții specifice zonelor miniere din care provin. Peste 70 de persoane s-au înscris la concursul de costume tradiționale, unde autenticitatea și frumusețea costumelor populare ori de târgoveți au fost răsplătite cu premii substanțiale.


„Ne bucurăm că am putut contribui și în acest an la organizarea unui eveniment de o asemenea amploare, așteptat cu drag de comunitatea din zonă. Ziua Minerului reprezintă o sărbătoare de referință, unde se implică întreaga echipă.”, a declarat Adrian Gog, managing partner PR & MORE. Agenția a realizat pentru Ziua Minerului servicii de BTL și PR.

Ziua Minerului


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube