20.03.2012

Vacanțele de primăvară-vară cu Filadelfia Turism, promovate de PR & MORE

PR & MORE a sprijinit agenția Filadelfia Turism în realizarea conceptului și a strategiei de promovare a ofertelor de vacanță pentru sezonul primăvară-vară. Noul concept întărește vizual sloganul agenției „Fii tu oriunde”, cu accente pe ideea de relaxare și confort turistic. Pe lângă asigurarea procesului de comunicare online, PR & MORE s-a ocupat de design-ul tuturor materialelor de promovare, cataloage, broșuri, afișe, dar și de brandingul standurilor companiei de la cele mai importante târguri de turism din țară. De asemenea, agenția s-a implicat pe partea de BTL, asigurând conceptul și realizarea unei serii de acțiuni menite să crească vizibilitatea Filadelfia Turism în cadrul evenimentelor din luna martie la care aceasta a participat.

 

Parte a grupului bistrițean Filadelfia Group, agenția Filadelfia Turism este prezentă pe piață din 2006, având o rețea de 32 de birouri la nivel național.

 

PR & MORE gestionează pentru grupul Filadelfia campaniile de media relations, PR online, CSR, comunicare internă și de criză.

Logo Fildalefia Turism


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube