1.06.2012

Un parteneriat de suflet: PR & More și Asociația Hans Spalinger

Agenția PR & More a creat noua identitate vizuală a Asociației Hans Spalinger, un ONG a cărui misiune este de a sprijini integrarea copiilor și tinerilor cu nevoi speciale. Asociația are un centru în care copii cu handicap mintal sever fac în fiecare zi câte un mic pas către o viață mai fericită, alături de profesori dedicați.

 

Ne-am dorit ca un număr cât mai mare de clujeni să cunoască munca acestor oameni și, de aceea, PR & More a creat o nouă identitate vizuală, ca bază pentru o viitoare campanie de comunicare, care va începe cu refacerea prezenței online și a materialelor de prezentare ale asociației. De asemenea, pentru a strânge fondurile necesare școlarizării acestor copii, PR & More va asista și în organizarea unui concert caritabil, programat joi, 7 iunie, ora 19, la Muzeul Etnografic din Cluj.

 

Pentru agenţia PR & More, această campanie a fost realizată pro-bono. Cu toate acestea, beneficiile nu s-au lăsat aşteptate: desenele copiilor din centrul asociației înveselesc acum birourile agenției.

 

Logo AHS


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube