20.04.2012

Un brand pentru profesioniştii golfului, de la PR & MORE

Agenţia PR & MORE a creat o nouă identitate vizuală pentru competiţia Alba Golf Challenge, un turneu de golf de tradiţie care în acest an face un nou pas înainte. Ediţia de anul acesta va fi prima compeţie PRO-AM organizată în România sub egida Federaţiei Române de Golf, ceea ce înseamnă că amatorii de golf vor avea ocazia să participe alături de jucători profesionişti din întreaga lume.

 

Noul logo al competiţiei, creat de PR & MORE, reflectă spiritul nobil şi eleganţa acestui sport. În acelaşi timp, este un simbol uşor de înţeles, creat pentru a consolida identitatea acestei competiţii şi pentru a fi recunoscut dintr-o singură privire, în aşa fel încât impactul ulterior să fie maxim în toate mediile în care va fi utilizat.

 

Alba Golf Challenge va fi organizată de Consiliul Judeţean Alba, cu sprijinul Roşia Montană Gold Corporation, la finalul lunii aprilie, la clubul de golf “Paul Tomiţă” de la Pianu de Jos, judeţul Alba. Pentru pregătirea acestui eveniment, PR & MORE asigură servicii de design, media relations, event planning şi BTL.

 

Logo Alba Golf 


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube