12.10.2011

Turneu de lansare a noii game de baterii Terra Heavy Duty

Producătorul român de baterii auto ROMBAT SA și-a lansat noua gamă de baterii, TERRA HEAVY DUTY, destinată vehiculelor grele de transport, printr-o serie de prezentări în întreaga țară și la Chișinău. Agenția PR & MORE, colaborator de tradiție al ROMBAT, a gestionat relațiile cu presa pe tot parcursul turneului, asigurând o bună mediatizare a noului produs și a companiei.

 

Turneul a inclus orașe precum Râmnicu Vâlcea, Iași, Brașov, Craiova, Brăila, Deva, Ploiești, Timișoara, Cluj, București, Baia Mare și Oradea. Distribuitorii și partenerii ROMBAT, reprezentanți ai mediului de afaceri și jurnaliști au putut afla atuurile noii game de baterii auto: numărul mare de cicluri de încărcare/descărcare, rezistența sporită la vibrații și viața mai lungă.

 

Alături de prezentări, lansarea a inclus o campanie de promovare outdoor și în presă – reviste de specialitate, presă scrisă și online locală și națională, radio. PR & MORE colaborează cu ROMBAT din 2008, iar serviciile oferite includ media relations, BTL și organizare de evenimente, consultanță în comunicare.

 

Baterii Rombat


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube