7.09.2012

Tehnologia viitorului, disponibilă acum la ROMBAT

Cel mai mare producător de baterii auto, ROMBAT SA, membru al grupului Metair, a lansat bateria EFB, creată special pentru mașinile cu tehnologie Start-Stop și ideală pentru orice tip de mașină. Gama EFB cuprinde cinci modele pentru orice tip de autovehicul și este mai performantă decât bateriile convenționale prin numărul crescut de cicluri de descărcare-încărcare, timpul scurt de refacere a stării de încărcare și rezistența mare la vibrații.

 

Brandingul și campania de promovare  a noii baterii EFB au fost realizate împreună cu agenția PR & MORE, partenerul de comunicare al companiei bistrițene. Noul produs este promovat prin intermediul unei campanii TV, online și outdoor, precum și prin materiale promoționale. Colaborarea agenției cu ROMBAT mai include servicii de media relations, event management, PR intern, CSR și comunicare de criză. 

 

ROMBAT SA are o tradiție de peste 30 de ani în fabricarea bateriilor auto și ocupă 65% din piața românească, fiind totodată unul dintre actorii principali de pe piețele din Franța, Italia și Germania. Din martie 2012, compania a devenit membru al grupului sud-african Metair Investment Limited, cu experiență de 80 de ani în producerea acumulatorilor auto. 

EFB - Rombat


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube