16.06.2015

Tehnica inovatoare BOSCH, prezentată în premieră de PR & More

bosch

Grupul BOSCH a apelat la PR & More pentru un eveniment în cadrul căruia, pentru prima dată în România, oficiali ai statului român, reprezentanți ai presei și membrii ai comunității locale au putut descoperi produsele finale care folosesc tehnologia inovatoare creată de BOSCH.

 

Vedeta evenimentului a fost cu siguranță mașina autonomă, ai cărei senzori îi permit să „navigheze” singură prin trafic spre destinația aleasă de șofer – o mașină la a cărei existență au contribuit și cercetătorii români din Alba și Cluj. Soluțiile BOSCH pentru mașini hibride, biciclete electrice, linii de producție sau utilaje de mare tonaj au fost de asemenea admirate de miile de participanți, printre care s-a numărat și președintele României, dl. Klaus Iohannis.

 

PR & More a oferit servicii de media relations, ducând vestea despre eveniment și inovațiile BOSCH către audiențe din patru județe: Alba, Cluj, Mureș și Sibiu. Cei peste 50 de jurnaliști invitați la eveniment au fost ambasadorii tuturor celor care au putut mai apoi citi, asculta și vedea că în România se creează tehnologie de ultimă generație.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube