7.01.2016

Spectacolul de clasă mondială “Kings on Ice” la Cluj-Napoca

Cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume “Kings on Ice” s-a desfășurat pe patinoarul amenajat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în data de 18 decembrie 2015.

 

PR & MORE a gestionat campania de comunicare pentru acest eveniment. Astfel, pe lângă trimiterea comunicatelor de presă înaintea spectacolului și informarea constantă a jurnaliștilor cu privire la eveniment, agenția a organizat și conferința de presă la care au fost prezenți renumiții campioni ai patinajului artistic Evgeny Plushenko, Philippe Candeloro, Johnny Weir și laureatul premiului ‘Emmy’ Edvin Marton. In același timp, PR & MORE a oferit si serviciile de design și DTP pentru materialele de promovare ale spectacolului. “Kings on Ice” este o combinație unică de divertisment și sport, în care acrobațiile spectaculoase și demonstrațiile impecabile de talent și tehnică ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius mânuite de Edvin Marton.

 

“Kings on Ice” a fost organizat la Cluj de QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Joe-satriani-150x1501-150x150


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube