12.06.2012

Spargepiatra.ro: o nouă identitate, în ton cu numele

Poema, compania din Orăștie care furnizează toată gama de utilaje din domeniul industriei de prelucrare a pietrei, a ales să-și dezvolte o nouă identitate împreună cu PR & MORE.  Firma hunedoreană este importator a trei mărci italiene cu greutate în industrie: CRIFI, MEC și Verdelli și oferă o gamă completă de utilaje de concasare, despicare, demolare și manipulare a pietrei, precum și produse finite, service și consultanță în proiectarea liniilor tehnologice.

 

„Spargepiatra.ro – Tehnologie performantă” este umbrela sub care se dezvoltă acum imaginea companiei în ton cu domeniul de activitate. Logo-ul prezintă grafic aria de activitate cu ajutorul unei dalte stilizate, iar culoarea predominantă – roșul – sugerează dinamismul și excelența. I se alătură maro-ul ce trimite la piatră, într-o îmbinare coloristică coerentă și de impact.

 

Alături de PR & MORE, Spargepiatra.ro parcurge întregul traseu al implementării noii identități, de la realizarea manualului de identitate și a materialelor de promovare până la un site modern, aerisit și prietenos cu utilizatorii. 

 

spargepiatra logo


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube