19.07.2010

SIBFEST & RMGC – Culture PR by PR & MORE

Unul dintre cele mai importante evenimente culturale din România, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (ediţia a XVII-a), organizat în perioada 28 mai – 6 iunie a.c., a fost derulat cu sprijinul companiei Roşia Montană Gold Corporation (RMGC). Agenţia PR & MORE a avut plăcerea să gestioneze în cadrul acestui eveniment internaţional serviciile de PR cultural pentru compania RMGC. Participanţi din 70 de ţări au fost aşteptaţi să prezinte cele mai inedite spectacole la un eveniment cotat drept al treilea ca amploare şi importanţă în Europa.


“Aurul de la Roşia Montană sprijină cultura română. Cultura este parte a patrimoniului naţional, pe care îl protejăm şi îl punem deja în valoare la Roşia Montană. Acest festival înseamnă mult pentru Ardeal şi România. La fel cum proiectul nostru înseamnă mult pentru economia zonei şi a ţării”, afirmă Dragoş Tănase, director general RMGC.


Agenţia PR & MORE mai oferă companiei Roşia Montană Gold Corporation servicii de corporate communication, media relations, lobby şi CSR.


SIBFEST 2010


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube