25.09.2012

Show culinar marca Chef Florin Dumitrescu la ATP Exodus Oradea

Compania ATP Exodus a inaugurat la Oradea primul său centru auto autorizat pentru mărcile Mercedes-Benz și Mazda, în urma unei investiții de 2,5 milioane de Euro. Întregul concept al evenimentului a fost realizat și implementat de PR & MORE, care a propus un show culinar susținut de celebrul Chef Florin Dumitrescu. Astfel, fiecare dintre cele mai noi modele scoase pe piață de cei doi producători auto și prezentate publicului de ATP Exodus au beneficiat de un corespondent culinar preparat live de Chef Florin Dumitrescu. Participanții au avut ocazia să prepare aceste meniuri, sub stricta supraveghere a lui Chef Florin Dumitrescu.

 

PR & MORE s-a ocupat de asemenea și de promovarea noului centru realizând o campanie de teasing în perioada premergătoare lansării, dar și post-eveniment, când a gestionat relația cu presa locală și centrală.   

 

Odată cu evenimentul de inaugurare a centrului din Oradea, ATP Exodus beneficiază de toate serviciile PR & MORE: media relations, CSR, comunicare online și corporate, intrând în portofoliul de clienți ai agenției. 

 

Galerie foto și video

 

Logo ATP Exodus


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube