24.05.2012

PREZENȚĂ-RECORD LA NOAPTEA MUZEELOR

Sâmbătă seara, clujenii nu au stat în casă: „Noaptea Muzeelor”, un eveniment a cărui campanie de comunicare publică a fost gestionată de PR & MORE, s-a bucurat de un public record. Organizatorul, Rețeaua Națională a Muzeelor din România, a anunțat că instituțiile participante au înregistrat aproape 50.000 de vizitatori. La eveniment au participat atât muzee, cât și alte organizații cu profil cultural.

 

Recordul de participare s-a înregistrat la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, al cărui prag a fost trecut de peste 15.000 de persoane. Pe lângă expoziția permanentă, muzeul a găzduit și o inedită expoziție LEGO, care a fost preferata copiiilor de toate vârstele. Un număr de 12.000 de vizitatori au trecut pragul Muzeului de Artă, unde pentru prima dată a fost deschis balconul Palatului Banffy, recent restaurat. Alte instituţii populare au fost Colecţia de Istorie a Farmaciei şi Muzeele Universităţii „Babeş-Bolyai”.

 

PR & MORE a oferit Rețelei Naționale a Muzeelor din România servicii de media relations și BTL. De asemenea, pe tot parcursul evenimentului, Noaptea Muzeelor a fost promovată în social media cu ajutorul PR & MORE, o acțiune a cărei țintă a fost publicul tânăr.

Noaptea Muzeelor


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube