8.06.2011

PR & MORE şi ISDC ştiu codul unui parteneriat de succes

Compania de dezvoltare software ISDC marchează o nouă etapă în comunicarea publică, cu sprijinul agenţiei PR & MORE. ISDC este o companie cu un concept de afaceri unic, cu sedii în Olanda şi România, pasionată de tehnologia de ultimă generaţie. Compania oferă soluţii de calitate pentru nevoile informatice ale unei game largi de clienţi care operează în întreaga lume.


La ISDC lucrează oameni care cunosc cele mai recente gadget-uri şi limbaje de programare, interesaţi de inovaţie şi de programe inteligente, de evoluţia şi de viitorul industriei în care evoluează. Prin ISDC, programele lor ajung la companii de prim rang din lume. Parteneriatul cu PR & MORE înseamnă, în primul rând, că tot mai multă lume va face cunoştinţă cu aceşti specialişti şi că proiectele ISDC, multe dintre ele premiere sau unice pe piaţa software din România, vor deveni mai cunoscute.


PR & MORE va oferi ISDC servicii de corporate communications, media relations, va aplica o nouă abordare a social media pentru promovarea mesajelor companiei şi va aduce în mixul de comunicare instrumente inovatoare, care vor fi dezvăluite pe parcursul parteneriatului abia început.


ISDC


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube