20.09.2013

PR & More, pe marile ecrane la Alba Iulia și Mureș

proiector

PR & More a fost și în vara 2013 alături de filmul românesc: după colaborarea deja de tradiție cu Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), agenția a fost solicitată să gestioneze comunicarea altor două evenimente marca TIFF.

 

Alba Iulia Music & Film Festival se află la a doua ediție și este un festival de muzică și film muzical care se desfășoară în superba cetate Alba Carolina din „cealaltă capitală” a României. PR & More a gestionat integral promovarea și comunicarea festivalului, oferind servicii de media relations, promovare online, event planning și design grafic. Evenimentul și-a depășit recordul de audiență din 2012, peste 8.000 de persoane fiind prezente la filme și concerte.

 

O săptămână mai târziu, TIFF a ajuns în premieră la Târgu Mureș, iar PR & More a fost din nou alături de echipa de organizare pentru a gestiona comunicarea festivalului: media relations, interviuri cu invitații speciali ai festivalului și design grafic au fost printre activitățile agenției. Deși organizat pentru prima dată, TIFF Mureș a cucerit orașul: peste 6.000 de oameni au venit în sălile de proiecție.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube