14.01.2013

PR & MORE, partener al spectacolelor de marcă

Sfârșitul anului 2012 a adus la PR & MORE un nou client: organizatorul de evenimente Diesel Events, cel care i-a adus la Cluj pecunoscuții jazz-manii de cel mai înalt Mike Stern și Trilok Gurtu. Chitaristul american nominalizat de șase ori la premiul Grammy și percuționistul indian multi-medaliat au cântat împreună pentru prima dată în cadrul proiectului Balkan Union inițiat de Csaba Toth Bagi, iar spectacolul desfășurat la Cluj-Napoca în 21 decembrie a fost unul de înaltă ținută.

 

Pentru acest eveniment, agenția a propus o strategie de comunicare bazată pe două axe principale: presă și comunități online. Relaționarea cu presa a început prin selectarea instituțiilor potrivite pentru o mediatizare maximă către nișa publicului iubitor de jazz și a continuat printr-o comunicare constantă și personalizată, precum și o conferință de presă la care au participat și artiștii. Mixul online a avut în centru cea mai mare rețea de socializare, fiind vizați iubitorii acestui gen de muzică.

 

În urma bunei colaborări, Diesel Events a intrat în portofoliul de clienți ai agenției, PR & MORE asigurând pentru organizatorul de evenimente servicii de media relations, comunicare online și BTL.   Diesel Events


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube