16.04.2015

PR & MORE, la drum cu Transportatorul de Pasageri al Anului 2015

Tabita Tour a câștigat competiția „Romanian Passenger Transport Company of the Year”, obținând cel mai bun punctaj din partea juriului care a analizat companiile participante pe baza unui dosar. Votul acestuia a reprezentat 50% din decizie, iar 50% a contat votul publicului. Modul de prezentare al Tabita Tour a convins juriul, compania câștigând patru premii din șapte: Marele Premiu- Transportatorul de Pasageri al Anului 2015, premiul pentru Siguranță Rutieră, premiul pentru IT și premiul pentru Stabilitate Financiară.

 

Agenția PR & MORE a avut sarcina de a transforma istoria Tabita Tour într-o poveste care să cucerească juriul. De asemenea, agenția a promovat, online și offline, participarea transportatorului la această competiție, care în final a convins publicul de serviciile pe care le oferă Tabita Tour.

 

Colaborarea dintre PR & MORE și Tabita Tour a început în 2010. De atunci, dezvoltăm împreună, proiecte frumoase și asigurăm servicii de media relations, PR online, comunicare de criză, CSR. Felicitări Tabita Tour! logo Tabita


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube