5.04.2013

PR & MORE, alături de marile evenimente culturale ale Clujului

pr-cultural-m1

Ce faceți în week-end? Un spectacol de balet, un recital de jazz, proiecții și festivaluri de film sau concerte ale unor artiști internaționali sunt printre opțiunile tot mai variate pe care clujenii le au la dispoziție. În acest context, rolul PR-ului cultural crește, iar PR & MORE a lucrat alături de cei mai mari organizatori de evenimente.

 

Diesel Events i-a adus la Cluj pe cunoscuții jazz-mani Mike Stern și Trilok Gurtu, iar în 26 iunie ne-a programat reîntâlnirea cu Buena Vista Social Club. În februarie, și TIFF Events ne-a dat ocazia să oferim noi vești bune clujenilor: concertul Patriciei Kaas din 24 iunie, pentru care agenția gestionează serviciile de media relations. Din martie, am început pregătirile pentru cel mai popular eveniment cultural al Clujului: Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR).

 

Chiar dacă în continuare cultura e un domeniu subfinanțat în România, chiar dacă e greu să lupți pentru atenția publicului cu titlurile care includ și „senzațional”, expertiza în PR cultural ajută PR & MORE să ofere cel mai important serviciu pe care orice organizator de evenimente și-l dorește: săli pline de aplauze.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube