14.10.2015

PR & More a promovat concertul superstarului Joe Satriani

Joe satriani-150x150Legendarul chitarist de rock instrumental, JOE SATRIANI a concertat la Cluj în data de 13 octombrie 2015, la Sala Polivalentă. Cunoscută fiind deja expertiza în PR cultural a agenției, organizatorul evenimentului, Quantum Media a apelat la serviciile PR & MORE.

 

Astfel, PR & MORE a gestionat campania de comunicare pentru acest concert spectaculos, promovându-l  atât la nivel local (în Cluj-Napoca) cât și regional. Pe lângă partea de relații publice, agenția a încheiat și parteneriatele media, asigurându-se astfel că informațiile despre eveniment vor ajunge la un public cât mai numeros. In același timp, PR & MORE a oferit si serviciile de design și DTP pentru materialele promoționale ale concertului.

 

Interesul pentru concert s-a dovedit a fi atât de mare încât a fost deschis și inelul superior al arenei de la Sala Polivalentă. Joe Satriani le-a oferit celor aproximativ 6.000 de clujeni o seară excepțională de rock instrumental, el urcând pe scenă alături de membrii trupei sale, respectiv Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară).


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube