8.06.2011

Povestea Roșiei Montane, oglindită într-o expoziție de pictură

Povestea comunei de aur a Apusenilor, Roşia Montană, s-a spus în nenumărate feluri. PR & MORE a scos însă la iveală o comoară mai puţin cunoscută, care vorbeşte despre minerit şi identitatea locului într-un stil inedit: prin pictură. Douăzeci de tablouri realizate de doctorul Andrei Jurca reflectă viaţa localităţii într-o perioadă în care mineritul era o sursă constantă de bunăstare, în cadrul expoziţiei „Roşia Montană la 1900”.


Agenţia PR & MORE a contribuit la organizarea vernisajului şi a creat primele suveniruri destinate turiştilor care vor vizita expoziţia: cărţi poştale cu tablourile din expoziţie. De asemenea, agenţia a gestionat relaţiile cu presa, asigurând mediatizarea evenimentului, a creat designul şi a asigurat producţia pentru catalogul expoziţiei de artă şi materialele promoţionale.


Povestea în imagini a Roşiei Montane poate fi descoperită în lunile mai – august, în casa de la numărul 325 – prima clădire din centrul istoric restaurată complet de Roşia Montană Gold Corporation şi gazda expoziţiei permanente de istorie a mineritului „Aurul Apusenilor”.

Expozitie pictura Rosia MontanaProud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube