3.09.2013

„Pași Înainte” pentru copiii cu ADHD, cu sprijinul PR & More

pasi-inante-crop-web

Asociația „Pași Înainte” lansează cu sprijinul PR&More o campanie de comunicare pe tema tulburării de atenție și hiperactivitate (ADHD). O problemă reală, dar puțin cunoscută în societatea românească, ADHD se traduce la copii prin manifestări precum impulsivitate, hiperactivitate, lipsă de atenție sau concentrare. Aceste comportamente îi transformă pe tinerii cu ADHD în „copii-problemă” la școală, iar scopul asociației este integrarea lor într-un parcurs educațional normal.

 

Campania a început cu o conferință de presă la care au participat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, alături de managerii instituțiilor care au format în premieră un grup de lucru pentru copiii cu ADHD: Inspectoratul Școlar Județean, Direcția de Sănătate Publică și alte autorități care își pot aduce contribuția în terapia lor.

 

Următorii pași vor fi o campanie de presă și distribuția de materiale informative în școlile din Cluj-Napoca, în timp ce grupul de lucru format din instituții și grupurile de părinți vor oferi sprijin aplicat părinților care au nevoie de asistență.   Campania este finanțată de compania farmaceutică Janssen și Primăria Cluj-Napoca.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube