1.02.2013

Oraşele (se) comunică

Oraşele înfloresc în urma exploziei online-ului. Odată cu dezvoltarea comunicării online, activităţile sociale au primit un nou avânt şi împânzesc zilele şi nopţile românilor, cu precădere ale tinerilor. Evenimente altădată „de nişă” sînt gustate acum de pasionaţi şi curioşi deopotrivă, pentru că a devenit mai uşor să ajungă la urechile celor interesaţi. Străzile se umplu de dansatori, cîntăreţi, cititori, pictori -  happeninguri la tot pasul, înfrumuseţînd viaţa cetăţilor, indiferent de sezon.

 

Spaţiile publice strîng colecţionari de toate felurile, povestitori şi doritori de dezbateri. Online-ul te îndeamnă să-ţi faci timp de pasiuni şi te ajută să-i găseşti şi să ţii legătura cu cei asemenea ţie.

 

Anul trecut, online-ul m-a dus la noi, la Cluj, la evenimente precum Zile de ClujNoaptea muzeelor,  Seri de vară ori Colinde româneşti în ritmuri de jazzDe la Playground – spaţiu de joacă pentru oamenii mari am prins gustul board games, iar un grup de bloggeri inimoşi mi-a povestit despre Muzeul farmaciei, un spaţiu unic prin istoria sa.

 

Citiți mai multe pe www.pr-romania.ro Raluca Crisan - PR Manager


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube