28.01.2014

O zi pentru o viață: de la voluntariat în echipă la case noi

habitat
Patru familii cu venituri mici din Cluj au primit astăzi cheile noilor lor case din Chinteni, construite de asociația non-profit Habitat for Humanity Cluj cu ajutorul voluntarilor străini și români, printre care anul acesta a fost și echipa PR & More.

Întreaga agenție a voluntariat pe șantierul Habitat timp de o zi, iar partenerii noștri de construcție au fost jurnaliștii clujeni. Cu toții, am învățat cum se prepară mortarul, am pregătit barele de oțel pentru structura de rezistență, am ridicat ziduri din cărămidă și am amenajat drumul de acces.

Acum, cu o săptămână înaintea Crăciunului, ne-am reîntors în Chinteni pentru a vedea cum șantierul a devenit comunitate, în momentul în care cele patru familii au pășit pentru prima dată în noile lor locuințe. Dacă, pentru noi, voluntariatul alături de Habitat a fost un prilej de a lucra în echipă într-un mod inedit și folositor, dar și de a-i cunoaște mai bine pe jurnaliștii clujeni, astăzi am văzut cât de mare este impactul acestei munci pentru familii care, până acum, nu puteau spune că au o casă a lor.

Crăciun fericit, tuturor! Noi începem sărbătorile zâmbind și cu încrederea că anul 2014 va fi cu adevărat bun.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube