16.09.2013

O privire spre viitorul tehnologiei, alături de Yonder

yonder50

Cum ar arăta o lume în care nu am comunica telepatic cu calculatorul? Cum ar fi dacă ar trebui doar să gândim o destinație pentru ca mașina să ne ducă acolo? Asemenea idei par de domeniul fantasticului,  dar cu zece ani în urmă așa păreau multe din lucrurile pe care azi le considerăm firești în viața de zi cu zi.

Yonder, companie de IT pentru care inovația este o realitate continuă, a apelat la PR & More pentru a le prezenta jurnaliștilor clujeni viitorul tehnologiei, într-un eveniment organizat cu prilejul aniversării a 20 de ani de activitate. Dacă de regulă asemenea momente se concentrează pe istorie, Yonder a ales să se concentreze pe un viitor al inovației, care face parte din strategia acestei companii de a crea creștere pe termen lung pentru partenerii săi.

Jurnaliștii clujeni au putut testa noile moduri de interacțiune și au aflat care vor fi primele produse software pe care Yonder le va crea cu echipa sa din România – pentru că noile device-uri capabile să perceapă undele cerebrale sunt valoroase doar dacă există și aplicații care să le folosească la adevăratul potențial.

PR & More a oferit Yonder servicii complete de media relations pentru un eveniment care a suscitat interesul presei atât la nivel local, cât și în cadrul unor media naționale.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube