18.06.2013

O privire în viitorul celui mai dinamic sector al economiei clujene: IT

yonder150 Lucruri care acum doar zece ani ar fi părut science-fiction (să vorbim cu telefonul sau să controlăm televizorul prin gesturi) sunt astăzi absolut firești pentru cei care au un smartphone sau o consolă de jocuri. Cum va arăta lumea peste încă 10 sau 20 de ani?

 

Yonder, companie europeană furnizoare de servicii IT, a lansat la Cluj un document care rezumă principalele patru tendințe care marchează tehnologia în acest moment și care anticipează direcțiile ei de dezvoltare, numit „The Innovation Roadmap of Successful Software Product Companies”. Această veritabilă „hartă a succesului bazat  pe inovație” a fost lansată printr-un eveniment inedit, organizat cu sprijinul PR & MORE. Evenimentul a avut loc la cinema Victoria, în prezența a peste 250 de invitați din IT-ul clujean și reprezentanți ai presei; ei au asistat la o prezentare a noilor tendințe din lumea tehnologiei, a modului în care marile companii s-au adaptat schimbării din sectorul IT sau a modului în care calitatea actului medical din Olanda a crescut datorită unei aplicații mobile create la Cluj.

 

PR & MORE a oferit servicii de event planning și media relations pentru Yonder, ca parte a unei campanii de comunicare aflată în plină desfășurare, care va continua în Iași și București.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube