14.09.2011

O facultate deschisă spre comunicare, alături de PR & MORE

Agenţia PR & MORE a creat noua prezenţă online a Departamentului de Ştiinţe Politice, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării al Universităţii Babeş-Bolyai. Departamentul a apelat la servicii de PR şi comunicare online în cea mai importantă perioadă a anului, respectiv în timpul admiterii, atunci când mii de elevi caută informaţii despre facultăţile la care vor să se înscrie.


Colaborarea cu PR & MORE a dus la refacerea site-ului existent, cu focus pe informaţiile despre facultate şi Cluj-Napoca, dar şi la o campanie dedicată de promovare pe Facebook, adresată unui public la vârsta admiterii. Un alt obiectiv stabilit de la bun început a fost popularizarea studiilor la nivel de master, motiv pentru care un accent deosebit a fost pus pe prezentarea distinctă a nivelurilor de studiu în cadrul noului site, dar şi a parteneriatelor naţionale şi internaţionale în care departamentul este implicat.


Site-ul (vizualizare: aici) este prima parte a unui plan de comunicare prin care Departamentul de Ştiinţe Politice va beneficia de consultanţă, consolidare a prezenţei online şi social media, dar şi de o nouă identitate vizuală.

Facultatea de Stiinte PoliticeProud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube