30.01.2012

Noua tehnologie de la ROMBAT, promovată de PR & MORE

Cel mai mare producător român de acumulatori auto, ROMBAT SA, începe comercializarea bateriilor AGM pentru vehicule dotate cu sistemul Start-Stop și recuperarea energiei din frânare. Agenția PR&MORE este, și de această dată, partener al companiei bistrițene atât pe partea de branding, cât și pe cea de promovare.

 

Astfel, echipa PR & MORE lucrează la conceptul vizual și declinarea sa în cadrul campaniei de lansare, precum și la asigurarea serviciilor de media relations, direct mailing și PR online. Agenția mai oferă pentru ROMBAT servicii de event management, PR intern, CSR și PR de criză.

 

Compania bisitrițeană are o tradiție de peste 30 de ani în fabricarea acumulatorilor auto, ocupând peste 65% din piața românească. Pe plan internațional, compania livrează baterii auto în 25 de țări, cea mai importanță piață fiind cea franceză, unde ROMBAT deține o cotă de piață de 10%. De anul trecut, Germania ocupă locul 3 la exporturi, după Franța și Italia. ROMBAT are o capacitate de producție de peste 2,3 milioane de baterii anual, iar în primele nouă luni ale anului trecut a înregistrat o cifră de afaceri de peste 52 de milioane de euro, dintre care mai mult de 33 de milioane de euro au reprezentat exporturile.

 

Baterii Rombat

 

 


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube