17.07.2012

Marile ecrane au prins din nou viață la Zalău și Călărași

Agenția PR & MORE s-a implicat în organizarea primei ediții a festivalului de film Tenaris CineLatino, care a avut loc între 5 și 7 iulie la Zalău și între 9 și 11 iulie la Călărași. Tenaris CineLatino este o inițiativă prin care TenarisSilcotub încurajează dialogul dintre cultura românească și cea latino-americană, două dintre spațiile în care compania are rădăcini puternice. În plus, festivalul este una din investițiile pe care compania le face în comunitate, în cadrul programelor sale de dezvoltare socială, în condițiile în care Zalăul nu are un cinematograf permanent.

 

Cele trei zile de festival au adus în fiecare oraș filme de calitate, proiecții gratuite și invitați speciali: Tudor Giurgiu și-a prezentat filmul „Despre oameni și melci”, iar Santiago Mitre a venit din Argentina pentru a discuta cu publicul la finalul proiecțiilor filmului său, „El Estudiante / Studentul”.

 

Agenția PR & MORE a gestionat direct partea de promovare și comunicare, internă și externă, a festivalului, precum și deschiderea oficială de la Zalău. Rezultatele au fost pe măsură: peste 2.500 de spectatori au asistat la proiecții (recordul la prezență înregistrându-se chiar la deschiderea din Zalău), iar pagina de Facebook dedicată evenimentului a crescut la peste 1.000 de fani.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube