1.04.2015

Fii un PR Star la Noaptea Agențiilor!

Te-ai gândit vreodată ce înseamnă să fii o vedetă înconjurată de propria echipă de PR? În Noaptea Agențiilor, poți avea parte de PR & More! Te așteptăm pentru ședințe foto și un mini-studio în care vei putea învăța cum să vorbești în fața camerelor de filmat: primul antrenament pentru celebritate, răsplătit cu o „diplomă 2.0” pentru cei mai curajoși.
Te așteptăm joi, 2 aprilie, ora 20, la noul nostru sediu de pe strada Franz Liszt nr. 28A.
PR & More, o agenție specializată în servicii de relații publice și managementul reputației, este rezultatul unui parteneriat între profesioniști cu zeci de ani de experiență în domeniu.
Agenția este un partener prietenos, profesionist și priceput în PR și comunicare, fie că vorbim de domenii cu tradiție precum comunicarea corporate și de brand, fie de provocări „digitale”.
Experiența echipei PR & More a fost recunoscută prin două Golden Award for Excellence și alte trei Silver Awards la Romanian PR Award, dar și un SABRE Certificate of Excellence. PR & More face parte din cea mai mare rețea de agenții independente din lume, International Public Relations Network (IPRN).
Speak up - mic

Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube