15.02.2012

Ecologic, simplu, integrat: colectarea fierului vechi e acum și online

Agenția PR & MORE a creat pentru TenarisSilcotub un site special dedicat serviciului de colectare a fierului vechi. La adresa www.colectarefiervechi.ro, persoanele fizice și companiile găsesc un site modern, cu informații utile și ușor accesibile pentru toți cei care vor să vândă acest tip de deșeuri. 

 

Site-ul explică avantajele reciclării fierului vechi și detaliază procedurile care trebuie urmate de furnizori în așa fel încât tranzacția să se desfășoare cât mai rapid odată ce furnizorii ajung la centrele de colectare. Tot online este disponibil un catalog al tipurilor de fier vechi, ilustrate cu imagini și organizate în funcție de clasificările internaționale în vigoare. Site-ul www.colectarefiervechi.ro include o secțiune de noutăți utilă tuturor care activează în domeniu; articolele permanent actualizate vor reflecta noutățile legislative care reglementează activitatea de colectare și vindere a acestui tip de deșeuri.

 

TenarisSilcotub colectează diverse tipuri de fier vechi în două centre, unul în Călărași, iar celălat în Ilfov. Fierul vechi este apoi reciclat după cele mai moderne standarde în domeniu și integrat în produsele de calitate remarcabilă care au transformat grupul Tenaris într-un lider mondial în producția de țevi.

Logo Tenaris


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube