29.05.2013

Concert de vioară, pian și PR, în beneficiul copiilor cu handicap

Logo AHS

Sâmbătă, 1 iunie, un violonist de excepție și o pianistă cu renume internațional vor concerta la Cluj în beneficiul copiilor cu handicap mintal incluși în programele școlare ale Asociației „Hans Spalinger” (AHS), în cadrul unui concert caritabil organizat în parteneriat cu PR & More. Evenimentul are loc la ora 19, la Muzeul de Artă din Cluj.

 

Alături de soliștii Cristian Mandu și Ioana Mândrescu, „orchestra” PR & More a oferit pro-bono sprijinul său în vederea organizării acestui concert de suflet, incluzând servicii de event planning și media relations.

 

Parteneriatul dintre AHS și PR & More a început în 2012. De atunci, agenția a creat o nouă identitate vizuală pentru asociație, noul website AHS, o serie de materiale de prezentare folosite ulterior în activitățile de fundraising și a contribuit la organizarea mai multor evenimente caritabile. Asociația „Hans Spalinger” este o organizație non-profit care oferă copiilor cu handicap mintal sever și/sau asociat servicii personalizate de educație și terapie. De asemenea, specialiștii AHS oferă sprijin și consiliere psihologică pentru părinții și aparținătorii acestor copii.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube