25.06.2012

Comunicare business, comunicare internă și o investiție-record

Tenaris a inaugurat oficial noua sa facilitate de finisare a țevilor-cazane de la Zalău, care reprezintă o investiție de 60 milioane de dolari în economia românească. Au fost prezenți la eveniment peste 100 de invitați, oameni de afaceri, furnizori, clienți ai companiei din America, Anglia, Germania sau Italia, alături de reprezentanții autorităților publice și cei ai presei locale și centrale.

 

PR & More a pregătit acest eveniment încă de anul trecut. Odată cu începerea construcției la noul corp de clădire a început și pregătirea materialelor de prezentare, concretizate în mii de fotografii și un film care să arate, pas cu pas, ce presupune o asemenea investiție-record pentru România. Filmul va fi difuzat și în cadrul rețelei interne Tenaris TV, ajungând astfel la mii de angajați Tenaris din întreaga lume.

 

Proiectul a fost comunicat constant în perioada celor 12 luni de implementare, în mod special înspre piața externă, unde se află principalii clienți ai acestei linii de producție.

 

PR & More oferムTenarisSilcotub servicii de media relations & monitoring, organizare de evenimente și BTL, precum și PR intern.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube