22.01.2013

Baletul pe gheață, un regal artistic în România

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheață din St. Petersburg a susținut la mijlocul lunii ianuarie un adevărat regal artistic în cadrul turneului național în România, organizat de Diesel Events cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse la București. Balerinii-patinatori au încântat spectatorii din Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu și București cu reprezentații uimitoare, inedite și speciale.  

 

Noul partener de comunicare al Diesel Events, PR & MORE, a gestionat relațiile cu presa și comunicarea online pentru reprezentațiile de la Cluj-Napoca cu „Lacul lebedelor”. Strategia a inclus alegerea și gestionarea parteneriatelor media potrivite, menținerea interesului presei față de eveniment, realizarea de materiale personalizate, comunicarea în cea mai mare rețea de socializare.  

 

Subiectul a fost acoperit de toată presa clujeană (scrisă, online, radio și tv), publicul beneficiind de informații variate și complete, de la tehnologia de realizare a scenei de gheață până la antrenarea patinatorilor sportivi pentru a deveni artiști balerini. Diesel Events a intrat în portofoliul de clienți ai agenției la sfârșitul anului trecut, PR & MORE asigurând pentru organizatorul de evenimente servicii de media relations, comunicare online și BTL. Diesel Events


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube