11.07.2013

Am fost „electrici” la prima ediție a Festivalului Electric Castle

Peste 32.000 de spectatori, 92 de artiști, 4 scene, 3 zile de festival – așa se poate rezuma prima ediție a Festivalului Electric Castle, desfășurat în perioada 21-23 iunie la Castelul Banffy de la Bonțida, județul Cluj, în organizarea Boiler Events, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj. S-au bucurat de aprecierea spectatorilor atât numele internaționale consacrate, cum ar fi Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me, Dope D.O.D și Dub Pistols, cât și trupele românești, de la Șuie Paprude la Robin & The Backstabbers și orchestra Notes & Ties.

 

Organizarea festivalului a fost impresionantă: 600 de persoane, din care 370 de voluntari, au încercat să ofere cele mai bune condiții atât pentru ascultarea concertelor, cât și de transport și cazare. PR & MORE a contribuit la promovarea festivalului încă de la prima ediție, asigurând servicii de media relations (organizare de conferință de presă, comunicate de presă, informații pentru jurnaliști și promovare media).

 

Așteptăm deja ediția din 2014, care se anunță drept una și mai spectaculoasă. Suntem convinși că Festivalul Electric Castle se va impune ca referință în agenda evenimentelor muzicale din Transilvania și nu numai și ne bucurăm să facem parte din echipa de „electrici”.Loco Electric Castle


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube