8.10.2014

​PR & More, în echipa de inovație a Clujului

team

Credem că inovația și creativitatea sunt două dintre trăsăturile esențiale pentru ca o comunitate să se dezvolte, firul roșu care leagă economia, mediul social, academic și cultural din oraș.

Toate aceste elemente se regăsesc într-un nou proiect al echipei PR & More, selectată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, în urma unei licitații publice, pentru promovarea centrului de afaceri TEAM.

Un incubator de afaceri dedicat companiilor din industrii de vârf și unul dintre pilonii Cluj Innovation Park, TEAM va fi mai mult decât o gazdă bună; dincolo de un sediu modern cu toată infrastructura necesară companiilor la început de drum, centrul va oferi servicii de consiliere juridică, financiară și de marketing. În acest fel, antreprenorii se pot concentra pe esența afacerii lor și dezvoltare.

PR & More a creat identitatea vizuală a centrului TEAM, servicii de design și DTP pentru materialele de prezentare cu care Clujul va atrage noi actori pe scena economică, iar în prezent munca merge ma departe pentru a asigura acestui centru o prezență online premium, cu un site care să permită și să încurajeze parteneriatele dintre companiile incluse în program.


Proud member of IPRN

IPRN
RO  |   EN  |   DE
PR & MORE pe Facebook PR & MORE pe Twitter PR & MORE pe YouTube